Express-credite 

Fără gaj si giranti

Repede. Simplu. Accesibil.
DESPRE COMPANIE

E-CASH – prima OMF din Moldova, care-și gestionează activitatea online, pe baza tehnologiilor informaționale moderne. Zilnic, ajutând oamenii să-și rezolve problemele financiare de scurtă durată, noi îi scutim de colectarea documentelor, pierderea timpului în rânduri și așteptările interminabile a validării cererilor de împrumut.

Misiunea E-CASH  – schimbarea pieței creditelor de consum în Moldova, prin transformarea acestea în una clară, simplă și comodă pentru consumator.

Deviza E-CASH – să facem împrumutul mai simplu, decât ieri! Încât, chiar în momentul în care DVSTRA o să aveți nevoie de bani, săi puteți primi fără a depune efort. Tot procesul de împrumut este intuitiv de simplu și durează minimum timp.

Noi suntem alături de DVSTRA mereu și oriunde – pentru a beneficia de împrumutul necesar, nu trebuie să pierde-ți timpul și banii pentru căutarea creditorului potențial și colectarea pachetului impunător de documente, care aparent nu au nimic comun cu creditul.

Locul aflării DVSTRA de asemenea nu contează. Este suficient să ca computerul, tableta sau telefonul mobil să fie conectat la internet.

Procesul de împrumut este automatizat și se realizează online: de la completarea anchetei până la primirea banilor solicitați de DVSTRA.

Cererile de împrumut se recepționează 24/7!

Cu noi nu doar e mai repede dar și mai profitabil. De regulă, în majoritatea cazurilor, banii sunt necesari ”ieri” și în aceste momente noi înțelegem că DVSTRA nu dispuneți de timp pentru vizite la bancă, pentru colectarea în chinuri a documentelor și pentru așteptarea deciziei.

De aceea E-CASH vă transferă banii în cel mai scurt timp din momentul depunerii cererii.

Mai mult, economisim timpul DVSTRA, noi economisim și banii DVSTRA, scutindu-vă de căutarea garaților și/sau gajului.

Cu noi într-adevăr este repede: fără hârtii, birocrație, conturi și carduri bancare. Încă despre economie – acum comision de examinare a cererii, acordarea imprumutului, eliberarea numerarului, achitarea datoriilor aferente creditului este 0 lei.

E-CASH – este ajutorul financiar al DVSTRA, gata să vă susțină mereu!

Aveți întrebări?

Sunati: 06 89 000 50 sau scrieti: office@e-cash.md

Alegeti suma si perioada imprumutului
Выберите сумму и срок займа

SUMA / СУММА

lei/лей

PERIOADA / СРОК

zile/дней
Dobinda/Ставка: 2% pe zi/в день
Suma spre plata/Сумма к оплате: 650 lei/лей
Conditii/Условия: Fara gaj si fidejusor/Без залога и поручителя

Cum funcționează

 • Сompletați cererea online
 • Primiți confirmare de aprobare
 • Primiți transfer în orice reprezentanța a Băncii partener
 • Luarea rapida a deciziei de acordare a creditului și transferul banilor clientului.
 • Sistem flexibil de acordare a împrumuturilor de la 15 până la 30 zile.
 • 100% online Fără documente inutile.
 • Fără gaj și girant.